بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

پوتین: قدرت دریایی خود را در تمام مناطق راهبردی افزایش می‌دهیم

همزمان با ادامه جنگ روسیه با اوکراین، رئیس جمهور روسیه روز دوشنبه وعده داد که نیروی دریایی این کشور با قدرت بیشتر در آبراه‌های مهم جهان حضور خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۴ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 25
کد خبر: ۲۲۰۲۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز دوشنبه گفت که روسیه تمام برنامه‌های خود برای ساخت کشتی و تقویت کیفی قدرت دریایی در تمام مکان‌های راهبردی و اقیانوس‌ها اجرا خواهد کرد.

 پوتین در مراسم برافراشته شدن پرچم‌ها بر روی کشتی‌های جدید نیروی دریایی روسیه، گفت: «به یقین تمام برنامه‌های خود را برای ساخت کشتی‌ها و تقویت کیفی نیروی دریایی روسیه در تمام مکان‌های راهبردی اجرا خواهیم کرد.»

پوتین پیشتر گفته بود که روسیه با اطمینان وظایف گسترده سیاست دریایی را اجرا و به طور مداوم قدرت نیروی دریایی را تقویت می‌کند و ۳۰ کشتی از کلاس‌های مختلف به ناوگان اضافه می‌شوند.

وی در مراسم امروز افزود: «در آینده نزدیک ناو" آدمیرال گلوکو" به ناوگان شمالی ملحق خواهد شد و کشتی موشک انداز "ناو فورمیسنک"و مین روب "چرناوین" در ناوگان بالتیک خدمت و از مرز‌های غربی روسیه محافظت خواهند کرد.»

نیروی دریایی روسیه ناوگان موشک انداز خود مجهز به انواع موشک‌های کالیبر را دریای سیاه تقویت کرده است. این کشور ناو‌های موشک انداز کلاس «کاراکورت» و کالیبر خود را در دریای سیاه بازگردانده است.

ناو موشک انداز کلاس کاراکورت در جریان نبرد با اوکراین آسیب دیده بود، اما با تعمیر آن توسط روس‌ها اینک به صحنه عملیات بازگشته است.

مسکو ناو موشک انداز کالیبر را که یک نوع سامانه موشکی کروز است از طریق آبراه «ولگا-دون» به دریای سیاه منتقل کرده است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار